Bakery & Dessert Series Malaysian Ejuice Review!! (Malay Version)

Hey yo kawan kawan sekalian!!! Sape nak layan flavour yg macam Creamy tapi bukan creamy boleh juga dikira creamy? Mai try tengok video ini supaya tahu lebih lanjut. Flavour ini sementara saya x tahu di mana ada jual tapi korang boleh try search di sesetengah vapeshop di area KL mungkin ada.
(5 Jenis Flavour iaitu)
-Strawberry Cream Crust
-Blueberry Cheesecake
-Vanilla Cream Hazelnut
-Chocolate Cream Cocoa
-Banana Cream Cheesecake
Flavour ini adalah 70VG 30PG, available in 3MG 6MG dan 12MG hanya RM40.

—————————————————————————————————————————————————
IF MY VIDEO WAS FUNNY AND HELPFUL PLEASE LIKE, SHARE &
COMMENT BELOW GUYS! APPRICIATE EVERY OF YOUR STEPS.
THANK YOU VERY MUCH FOR WATCHING MY VIDEOS.
PS: SORRY FOR MY ENGLISH. I KNOW IS SUCKS BUT HOPE U ALL WILL UNDERSTAND WHAT IM SAYING IN EVERY OF MY VIDEOS HAHA.
—————————————————————————————————————————————————

DO FOLLOW MY OTHER SOCIAL FOR MORE ABOUT ME
(OFFICIAL ADRIAN LO DEJAVU)

– Instagram: http://www.instagram.com/adrianlodejavu/
– Facebook: http://www.facebook.com/adrianlodejavu/
– Youtube: http://www.youtube.com/adrianlodejavu/
– Snapchat: http://Adrianlodejavu

ANY SPONSORSHIP/REVIEW PLEASE EMAIL ME AT: adrianlodejavu@gmail.com
_

LIKE MY OWN BRAND?
– [DJV] DEJAVU: http://www.instagram.com/official.djv/
– SUGARLABS ELIQUID: http://www.facebook.com/sugarlabseliquid/
_

SPONSORED BY:

asMODus: https://www.asmodus.com/

OFFICIAL VGOD: http://www.officialvgod.com/

ATOM VAPES: http://www.atomvapes.com/

GEEKVAPE: http://www.geekvape.com/

IJOY: http://www.ijoycig.com/

AUGVAPE: http://www.augvape.com/

NOS ELIQUID: http://www.facebook.com/vapehubmalaysia

COILMASTER: https://www.coil-master.net/

RUTHLESS: https://www.ruthlessvapor.com/collections/t-shirts

OFFICIAL COILART: http://www.coilart.net/

TESIYI BATTERY: http://www.tesiyi.com/

HEAVENGIFTS: https://www.heavengifts.com/

Comments

yana _liyana says:

(╥╯﹏╰╥)ง(╥╯﹏╰╥)ง(╥╯﹏╰╥)ง(╥╯﹏╰╥)ง

Mahendra reno says:

Hoiyooo what the frogg
Pleasee.. Saat you review please mix it with english

yana _liyana says:

●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●

yana _liyana says:

≥﹏≤≥﹏≤≥﹏≤≥﹏≤≥﹏≤≥﹏≤≥﹏≤

azeem shahriman says:

bro, bole order dri lu tak flavour strawberry cream tu

Nabeel Alhabshi says:

Give your number phone

I Am Soya says:

Vaporboy bangi rasa ada jual ni

Tan Sri Luq says:

ulala teringat riz ulala hahahahah

yana _liyana says:

(✖╭╮✖)(✖╭╮✖)(✖╭╮✖)(✖╭╮✖)

yana _liyana says:

PETAMA KOMEN

yana _liyana says:

흫_흫흫_흫흫_흫흫_흫흫_흫

Musa rock says:

Hello adrian lo de javu…sya dari malaysia…. Boleh x u buat review utk tank drippe royal hunter (RH) please..

Mal Syah says:

Bang adrian boleh u blanja u punya vape yg tada guna bgi sma saya kh AAHAHAHAHAHAHA

rizal putra says:

Bro adrian nak tanya, pakai dna mod mmg susah nk main trick ke ?

Muhd Saiful says:

boxer squonk mod review please

DMC Master says:

ape brand flavour tu?

yana _liyana says:

 ̄へ ̄ ̄へ ̄ ̄へ ̄ ̄へ ̄ ̄へ ̄

ezul razer says:

12mg kt dripper. Overdose hahaha gg

yana _liyana says:

〒_〒〒_〒〒_〒〒_〒〒_〒〒_〒〒_〒

 Write a comment

*

Do you like our videos?
Do you want to see more like that?

Please click below to support us on Facebook!